Robotgräsklippare bäst i test

Alltombostad.se

I det här testet som utfördes 28 april 2015 är Husqvarna 330x den stora vinnaren i testet där de motiverar det med bland annat följande.

“Husqvarna 330X, ÄR fortfarande herre på täppan. Och det är guidekabeln som i slutändan gör att den slår konkurrenterna. Det tillsammans med en pålitlighet som hamnar bland topprobotarna gör att den kan vara säker på toppen, ett litet tag till.”

Den som förlorar testet är Bosch Indego 1000 där de skriver bland annat

“Bosch Indego 1000 Connect, den största besvikelsen. Det kan hända att Bosch hittar ett sätt att går runt guidekabeln med sitt intelligenta rörelsemönster, men än så länge tillför det inget. Ljudnivån är också alldeles för hög, och gränssnittet för krångligt.

Testet hittar du här.

Bästitest.se

Här testar de tretton olika modeller och testet är utfört under 2016. Vinnaren i det här testet är även det Husqvarna samt en robotgräsklippare från Gardena.

“Bäst i test och vårt köpråd för 2016 blir Husqvarna 315, tack vare sin kombination av mycket hög prestanda till ett rimligt pris. Bästa premiumval blir Husqvarnas Automower 430X med sin enastående prestanda. Bästa budgetval blir Gardena R50 Li som med ett relativt lågt pris gjorde mycket bra ifrån sig. “

Testet hittar du här.

Test.se

Test.se utförde ett test av robotklippare under 2016 och som det brukar se ut vann även Husqvarna det testet.

“Husqvarna Automower 315 – Husqvarnas modeller blir ofta testvinnare och Automower 315 tog förstaplats hos Bäst-i-Test.se den 8 april 2016. Den fick höga betyg för sin ypperliga prestanda, tillförlitlighet och prisvärdhet. Maskinen har en genomarbetat konstruktion som ger mycket goda terrängegenskaper, samt en bra problemlösningsförmåga.”

Testet hittar ni här.

Det är en tydlig vinnare bland alla test och det är Husqvarna, även om det finns uppstickare som är på väg att bli bra och pålitliga är det idag inte många robotgräsklippare som slår en från automower från Husqvarna.

 

Leave a Reply