Husqvarnas Automower är i en klass för sig när det gäller robotgräsklippare både vad gäller kvalité och teknik. Ska du köpa en automower med kvalité som ska hålla i många år ska du köpa en automower från Husqvarna. Husqvarna har arbetat med sina robotgräsklippare i mer än 20 år vilket du kommer märka. Robotklipparna har väldigt bra tekniska lösningar som löser de flesta problemen i en trädgård, lutningar, hinder, eller olika väderförhållande.

Alla gräsklippare från Husqvarna har en funktion som heter punktklippning vilket innebär att gräsklipparen känner om det är extra högt gräs vid ett ställe och fokuserar i så fall på att klippa ner gräset just på det här området. Detta gör gräsklipparen i cirklar.

Robotgräsklippare från Husqvarna kan du enkelt styra från din telefon med hjälp av appen My Automower som låter dig göra inställningar samt se status och meddelande från din gräsklippare. Allt för att du ska få full kontroll även om du inte är hemma.

Husqvarna har många olika modeller där det finns en modell som passar dig och din gräsmatta. Nedan hittar du de vanligaste modellerna.

Populäraste robotgräsklipparna från Husqvarna


Husqvarna Automower 105

Husqvarna-Automower-105

En liten och smidig automower som är 3-hjulig. Gräsklipparen är effektiv och klarar av tomter upp till 600 m² och lutningar på 25%.

Pris från 11.900 kr på Söderströms

 


Husqvarna Automower 310

husqvarna-310

En perfekt gräsklippare för dig som har en tomt upp till 1000 m² och lutning på 40%. Gräsklipparen är 4-hjulig och styrs med hjälpa av modern teknik och har inga problem att klara av trånga passager.

Pris från 15.900 kr på Söderströms

 


Husqvarna Automower 420 

En av Husqvarnas största varianter för mer komplicerade och stora gräsytor. Klarar gräsmattor upp till 2200 m² och lutningar till 45%. Som alla andra modeller från Husqvarna har den även en enkel meny för inställningar och justeringar samt klarar av att klippa begränsade område med högt gräs och även trånga passager.

Pris från 18.900 kr på Söderströms