Bosch robotgräsklippare Bosch Indego klipper din trädgård på ett systematiskt och effektivt sätt. Som de flesta andra robotgräsklippare använder den funktionen mulchfunktion vilket innebär att gräsmattan gödslas av gräset som klipps.Det som skiljer Bosch från många andra tillverkare är att deras gräsklippare klipper systematiskt, ungefär på samma sätt som du själv hade klippt gräsmattan. Många andra robotgräsklippare klipper osystematiskt och det kan ta tid för gräsklipparen att gå över hela gräsmattan men med Boschs gräsklippare går det 30% snabbare att klippa av en yta.

Med Bosch Indego kan du ha full koll på din gräsmatta oavsett om du är hemma eller inte i och med att du kan övervaka gräsklipparen och göra justeringar via din mobiltelefon eller dator.


Bosch Indego Connect 1200

Bosch

Bosch Indego Connect klipper 30% snabbare än de flesta robotgräsklippare. Detta kan den göra i och med att den använder ett unikt och smart navigeringssystem som kallas Logicut och innebär att den klipper i raka och rena mönster till skillnad från de flesta andra robotgräsklippare. Programvaran som finns i gräsklipparen uppdaterar sig själv och genom telefonen kan du styra och ha fullständig kontroll på gräsklipparen. Den klarar av lutningar till 35% och de flesta ojämna tomter.

Pris från 12.495 kr